Make-up tips

Het reinigen van de huid

Het is niet alleen belangrijk om voor het slapen gaan je gezicht te reinigen maar in de ochtend is het net zo belangrijk. Zelfs na een nacht slapen raakt je huid bevuild!

Een dagcreme aanbrengen

Een dag crème aanbrengen is en blijft heel belangrijk! Na het wassen en reinigen van je huid breng je een goede dagcrème of serum aan.

Primer

Een primer aanbrengen na de dag crème en voor de foundation helpt er voor te zorgen dat je foundation vlekkeloos aangebracht kan worden en de gehele dag mooi blijft zitten. Fijne lijntjes worden hiermee ook direct opgevuld.

Gebruik goede make-up kwasten

Goede kwasten zijn heel erg belangrijk! Waarom? Het werkt zoveel makkelijker. Een goede make-up kwast zorgt al voor het halve werk. Je kan je voorstellen dat je met een hele harde kwast erg lastig een oogschaduw mooi kan blenden (vervagen). Terwijl dat juist het allerbelangrijkste is van een mooie aangebrachte oogmake-up. Wil je meer informatie over goede make-up kwasten, laat het ons even weten of wellicht is het interessant om een workshop te volgen.

Kwasten reinigen

Wanneer je nooit je kwasten reinigt kan je juist problemen ervaren met je huid of met het aanbrengen van je make-up. En je weet misschien niet precies hoe dit komt.  Wanneer je kwast vies is en je hiermee make-up gaat aanbrengen is er een grote kans dat je vlekken creëert.  Maar wat denk je van al die bacteriën op je kwast?! Deze breng je toch echt over op je gezicht, wat weer kan zorgen voor irritatie en pukkeltjes! Niet gewenst!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *