Academy become a professional

Are you ready to be a make-up and hair artist?

De opleiding Allround Make-up Artist en Hair Stylist is een professionele en praktijkgerichte opleiding, waarbij je in hoog tempo wordt klaargestoomd voor het beauty-vak. Al na een snelle tijd kun je succesvol aan de slag als make-up & hair artist in de fashionwereld, achter de schermen voor film en tv of in de commerciële beauty branche.

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten op het gebied van make-up en haarstyling. Van basistechnieken en beauty make-up tot haarstyling, bruidsarrangement en de commerciële kant van make-up en haar (o.a. advies en verkoop).

De lessen worden gegeven door beauty professionals die al jaren in het vak bezig zijn en die goede contacten hebben met vooraanstaande merken, bedrijven en fotograven (o.a. Schwarzkopf professional).

Deze basiscursus haarstyling en visagie is de eerste stap voor wie professioneel met haar en visagie aan de slag wil. De cursus is praktisch van opzet, maar een theoretische basis mag niet ontbreken. Na de theoretische basis leer je de basis haar en visagie technieken. Daarna leer je om deze technieken in te zetten voor het realiseren van diverse haar en make-up concepten. De cursus Become a Beautyprofessional start met basiskennis van de huid, haar en cosmetica.

Welke thema’s komen tijdens de lessen aan bod?

  • Maken van moodboards
  • (Klant)communicatie
  • Portfolio-opbouw en -presentatie
  • Visagie
  • Haar styling

Deze basiscursus haarstyling en visagie is er voor iedereen die meer wil leren over beauty, maar het kan ook de ideale eerste stap richting een professionele carrière als beautyprofessional. Deze basiscursus zal snel duidelijk maken of een carrière als beautyprofessional helemaal jouw ding is! Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat beautyprofessional basis. Ben je na afloop enthousiast om verder te studeren, dan kan je de cursus beautyprofessional voor gevorderden volgen met gespecialiseerde haar en visagie technieken voor uiteenlopende looks en nog betere carrièrekansen.

 

De basiscursus wordt regelmatig in groepsverband (max 6 cursisten) gegeven, wil je liever de cursus privé volgen kan dit uiteraard ook.

Wil je meer informatie of wil je je direct inschrijven stuur ons dan een mail zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen over de mogelijkheden.