Bruidsarrangementen

“She said YES.”

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is waarschijnlijk de mooiste, meest bijzondere dag van je leven. Op deze dag wil je de mooiste versie van jezelf laten zien. Om je de zorgen over je make-up en haar uit handen te nemen bied Beauty Professionals een bruidsarrangement naar jouw eigen wensen aan.

Het bruidsarragement bestaat uit een proefsessie make-up en een proefversie van het bruidskapsel. Wij zullen je van te voren vragen of je een moodboard samen wilt stellen waarin je wensen zichtbaar zijn en deze zullen wij op maat voor je gaan uitwerken. Ook kunnen we dit samen uitwerken als dit gewenst is.

 

“Its all about love”.

Op de huwelijksdag zelf wordt je exact gestyled zoals we bij de proefsessie hebben gedaan. Wij zorgen voor speciale technieken en producten zodat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten. Als je je jurk aan gaat doen helpen wij je hier ook graag mee. Vervolgens wordt er nog een laatste check gedaan zodat alles perfect zit. Zo blijven wij er graag bij om je tot het laatste moment te “begeleiden”.

De proefsessie kan bij jouw thuis verzorgt worden maar als je liever bij ons in de beautysalon wilt komen mag dit uiteraard ook. Op de dag zelf komen wij graag bij je thuis zodat je het meest op je gemak bent.

Prijs vanaf €249,-

 

“Going for real adventure”?

Ga je trouwen in het buitenland?

Gaaf! Wij reizen graag met je mee om je op deze onvergetelijke reis en dag er fantastisch uit te kunnen laten zien.  Wij zullen je de gehele reis ter beschikking staan om je telkens te verzekeren van een geweldige look.

Prijs op aanvraag.

 

“Ultimate Luxury”

Wil je graag ultieme luxe, dan raden wij je dit speciale arrangement aan;

  • Een week voor de bruiloft word je haar geknipt en gekleurd
  • Krijg je een uitgebreide gezichtsbehandeling, speciaal op jouw huid afgestemd
  • Een heerlijk ontspannende gezicht -decollete -schouders – nek massage
  • Worden je wenkbrauwen geshaped en eventueel naar wens geverf
  • Proefsessie bruidskapsel en proefsessie bruidsmake-up
  • Op de huwelijksdag wordt je haar gestyled en je make-up verzorgd zoals we bij de proefsessie overeengekomen zijn

Prijs vanaf €395